Om Proceres Cykling og Thomas Alstrup

”Noget at glæde sig til. De høje bjerge. De store udsigter. De udmarvende stigninger.
De lange, hurtige nedkørsler.
Steder, der skaber minder.”


Træningsophold

Træningsophold der skaber minder. Det er ambitionen og målet for Proceres Cycling og mig. Mange af turene bygger på de 30 etaper i Spanien, Frankrig og Italien, jeg har beskrevet i bogen ”Landevejscykling i Sydeuropa”.

Når jeg planlægger et træningsophold for andre motionsryttere, kan vi tage udgangspunkt i en af de 30 ture fra ”Landevejscykling i Sydeuropa”.

Men jeg kender mine destinationer og har også andre fine etaper i området. Så jeg kan hurtigt skræddersy etaper og et samlet træningsophold, der svarer til jeres ønsker og træningsbehov.

Hvad enten du cykler i klub, deltager på et firmahold, kører alene eller er en del af en flok venner, hvor vin, mad og cykling går op i en højere enhed, kender jeg dit behov.

På mine ture kommer vi igennem smukke landskaber med vægt på udfordrende og klassiske stigninger i området. Og jeg får os udenom den tunge trafik i byerne.

Alt sammen krydret med stor historisk viden om det område du cykler i. Det hyggelige kaffe- eller frokoststop og den kolde bajer efter etapen er selvfølgelig et must.

Proceres Cycling / Thomas Alstrup

Jeg har været motionsrytter på højt niveau de seneste 30 år. Dog fik jeg færre kilometer i benene imellem 2000 og 2005, hvor børnene var små og familien selvfølgelig fyldte tiden ud.

De seneste 10 år har jeg arrangeret træningsophold for klubber og venner, der vil svede i gennem på de høje bjerge. Seneste er jeg og min virksomhed Proceres Cycling gået sammen med min gode ven Bo Kamstrup, ejer af Mensch Machine, erfaren cykelrytter, træner, coach og turarrangør.

I cykelbutikken, i lufthavnen og på restauranten glider det altid lidt nemmere, fordi jeg taler flydende spansk og fransk. Jeg er medejer af en ejendom i Andalusien og har boet i Frankrig og Bruxelles, så jeg kender de små tricks til at få ting til at lykkes – selv under siestaen.

Kort sagt er det min ambition at du – tilbage i sadlen på de danske landeveje – kan se tilbage på et super træningsophold, som du kan anbefale til andre og som du har lyst til at gentage.

10 + 13 =

Vil du have besked, når jeg åbner for tilmeldingen til næste rejse?

Skriv bare ‘ja tak’ i beskeden her.

Skal jeg kontakte dig?

Hvis du vil have mig til at kontakte dig, f.eks. ang. foredrag, så fortæl gerne lidt om, hvad vi skal tale om.